Cliniques contra la homosexualitat

En l’últim programa de la temporada, reprenem una notícia que va aparéixer fa setmanes sobre algunes clíniques de Barcelona que diuen oferir un tractament per les persones que volen deixar de ser homosexuals. Ens plantejem què és la normalitat, la desviació, y com la societat actual vol tractar la disidència com si fós una malaltia.

Play

One Response to “Cliniques contra la homosexualitat”

  1. Becaria ha dit:

    Bon pograma doctores!! llàstima que no us agrada el concepte este de biopolitica, o el que després a Foucault li va tirar més, el de governabilitat, perquè te molt a vore amb això del discurs mèdic que parleu, i el control del cos, la ment, la vida, les subjectivitats….. bueno, men torne a la clínica de des-becariarització, a vore si me fan doctora d’una vegada!!! salut!